Hinnasto

Brain Relief -hoito vaikuttaa tehokkaasti jo yhdellä hoitokerralla.

Kolmen hoitokerran sarjan on todettu tuovan pysyvää helpotusta asiakkailla, jotka kärsivät kroonisista vaivoista, ja joilla ensimmäinen hoito on helpottanut niitä. 

Säännöllisiä hoitoja ei tarvita, mutta halutessaan hoidossa saa toki käydä rentoutumassa vaikka viikoittain.

Ystävänpäivätarjous

Tervetuloa tutustumaan Brain Relief -hoitoon yhdessä ystävän kanssa. ❤️ Saatte molemmat 20 -minuuttisen rentouttavan hoidon, yhteensä vain 45 € hintaan (kun yhden tutustumishoidon norm.hinta on 30€).

Ajan voi varata varauskalenterissa tavallisen 50min hoidon aikana, mainitse vain varauksen lisätiedoissa ystävänpäivätarjous ja molempien tulijoiden nimet.
Tarjous voimassa viim. 14.2.2020 varatuille ajoille.

Hoito koostuu samoista elementeistä kuin varsinainen Brain Relief -hoito, mutta lyhyemmän kestonsa vuoksi se sopii hyvin hoitoon tutustumiseen. Lyhyt hoito yhtäaikaa rentouttaa ja virkistää, joten se sopii hyvin myös vaikka keskelle työpäivää.

Brain Reliefista boostia opiskeluun!

Lokakuun ajan yliopisto- ja AMK-opiskelijoille Brain Relief -hoito tutustumishintaan 55€ (norm. opiskelijahinta 63€).

Alennuksen saat kun varaan ajan keskustan hoitolaan 18.9.-30.9. välisenä aikana ja merkitsen varauksen lisätiedoihin alennuskoodin AVAJAISET.

Lahjakortit

Brain Relief -lahjakortti on toivottu ja pidetty, aineeton ja ekologinen lahja. Se sopii ihan kaikille; niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Yllätä rentouttavalla hoidolla tai hoitokokonaisuudella läheisesi, opettajasi, tai vaikka työntekijäsi.

Lahjakortti voidaan postittaa tai toimittaa sähköpostilla (PDF-liite) joko sinulle tai suoraa lahjan saajalle.

Lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen. Kortti on voimassa 6kk. Lahjan saaja voi varata itselleen sopivan hoitoajan varauskalenterista.

Lahjakorttien hinnasto on sama kuin hoitohinnasto.