Ajanvaraus

Iltaisin hoitoja on tarjolla Kuopion keskustassa osoitteessa Haaaniemenkatu 12A. Kartta. Ajanvaraus alla.

Arkisin päiväaikaan teen hoitoja Kuopion Saaristokaupungissa,  Rautokannantiellä. Kartta. Ajanvaraus puh 045 124 2373.

Teen myös yrityskäyntejä, ota yhteyttä.

Ajanvaraus

Koronatilanteesta johtuen en tällä hetkellä tee lainkaan hoitoja. Näillä näkymin palaan asiakastyöhön kesän jälkeen. Lahjakorttien voimassaoloajasta ei tarvitse huolehtia, kaikki tänä vuonna erääntyvät lahjakortit ovat voimassa vähintään vuoden loppuun saakka.

Paluu arkeen! Elokuun aikana varatut hoidot tarjoushinnoin:

Voit varata ajan myös puhelimitse: 045 124 2373

Hyvä tietää ennen hoitoon tuloa:

Brain Relief -hoito kestää 50min, mutta hoitoon on varattu tunti. Hoito tehdään normaalit päivävaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, hartiat, yläselkä, kädet ja jalat. Hoitovaikutusten maksimoimiseksi olisi hyvä jos voit rauhoittaa loppupäivän, eikä sinun tarvitse heti kiirehtiä kovin stressaaviin töihin tai tehtäviin.

Brain Relief sopii kaikille perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoa ei kuitenkaan voida tehdä, jos asiakkaalla on kuume, aktiivinen tulehdus, vahva psyykelääkitys, aktiiviset syöpähoidot tai hoitamaton syöpä. Jos epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidoille, tarkista asia lääkäriltäsi. Jos epäilet hoidon sopivuutta itsellesi, ota yhteyttä niin arvioimme tilannetta yhdessä.

Tervetuloa rentoutumaan ♥