Ajanvaraus

Teen hoitoja pääasiassa Kuopiossa satamassa.

Jos toivot hoitoa Saaristokaupungissa tai esimerkiksi yrityksen tiloissa, soita: 045 124 2373.

Jos et löydä sopivaa aikaa, soita. Löydämme varmasti yhteisen ajan!

Tällä hetkellä kaikki ajanvaraus vain puhelimitse 045 124 2373

Varaa aika keskustan hoitohuoneelle allaolevasta kalenterista.
Jos kalenteri ei näy, klikkaa tästä: https://vello.fi/annajalava/.

Itse hoidon kesto on 50 minuuttia, mutta käyntiin varataan tunti ja ensikäyntiin vielä ylimääräinen 15 minuuttia.

Hyvä tietää ennen hoitoon tuloa:

Hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä ja siinä käsitellään pää, kasvot, hartiat, yläselkä, kädet ja jalat. Hoitoon on hyvä tulla puhtain, avoimin hiuksin ja ohuella paidalla ja sukilla. Kellot ja korut otetaan pois ennen hoitoa. Kiitos kun jätät myös hajusteet ja hiuskiinteen laittamatta.
 
Hoitovaikutusten maksimoimiseksi olisi hyvä jos voit rauhoittaa loppupäivän, eikä sinun tarvitse heti kiirehtiä kovin stressaaviin töihin tai tehtäviin.

 

Brain Relief sopii kaikille perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoa ei kuitenkaan voida tehdä, jos asiakkaalla on kuumetta, aktiivinen tulehdus, vahva psyykelääkitys, aktiiviset syöpähoidot tai hoitamaton syöpä. Kerrothan hoitoon tullessasi jos sinulla on kallo- tai kaularankavaurio, akuutteja iho-ongelmia (jos kosketus tuottaa kipua) tai muita kipuja. Jos epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidoille, tarkista asia lääkäriltäsi. Jos epäilet hoidon sopivuutta itsellesi, ota yhteyttä niin arvioimme tilannetta yhdessä.

 

Tervetuloa rentoutumaan ♥